Menu
http://netherlandsschool.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.home.2gk-is-2.jpglink

Leren met elkaar

http://netherlandsschool.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.home.10gk-is-2.jpglink

Leren met plezier

http://netherlandsschool.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.home.1gk-is-2.jpglink

Leren in Nairobi!

http://netherlandsschool.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.home.11gk-is-2.jpglink

Leren met plezier

http://netherlandsschool.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/slideshow.home.3gk-is-2.jpglink

Leren in Nairobi!

«
»
A+ A A-

De NSS deelt een prachtige groene compound en veel faciliteiten samen met de Zweedse School.

De compound is goed beveiligd door een hoge muur met schrikdraad. Bij de ingang van de school staan twee portiers die het hek openen voor mensen die lid zijn van de Nederlandse of de Zweedse school. Leden worden herkend aan een sticker op de autoruit. Bezoekers van de school moeten zijn aangemeld door werknemers van de scholen. Vervolgens moeten zij zich identificeren en zich in -en uitschrijven bij de portiers.

De compound beschikt over een zwembad met kleedruimtes en douches, tennisbanen, een basketbalveld, een voetbalveld en een volleybalveld. Hiervan kunt u als lid gebruik maken. Op het buitenterrein bevinden zich verschillende speeltoestellen waar de kinderen in de pauzes mee kunnen spelen.

Er staat ook een grote metalen constructie, waaraan touwen, ringen en klimrekken bevestigd kunnen worden ten behoeve van de gymlessen. De Zweedse School en onze school hebben hun sportmaterialen samengevoegd, zodat er een grote vari√ęteit aan sport- en spelmateriaal is.

Op de NSS proberen we zoveel mogelijk interactief les te geven. We hebben daarom 3 digitale schoolborden en 14 leerlingenlaptops waarmee de kinderen kunnen werken.  

Computer

De school beschikt over een uitgebreide Nederlandstalige jeugdbibliotheek met meer dan 2000 titels. De bibliotheek wordt jaarlijks uitgebreid met nieuwe, recent verschenen boeken. De kinderen mogen wekelijks bij de bibliotheek nieuwe boeken lenen die ze thuis mogen lezen.

De school beschikt over een schoolbus. De bus is voorzien van veiligheidsgordels en autostoeltjes voor peuters en kleuters. Tijdens de busritten is er behalve de buschauffeur ook een busassistente aanwezig die voor de kinderen zorgt.

Orange Blue Green